Harener jeugd leegt de spaarpot

ten bate van Terre des Hommes

Haren FM en Haren 850 presenteren:

Verzoeknummers voor India

De lokale omroep Haren FM en de Stuurgroep Haren 850 presenteerden n op vrijdag 10 december de actie ‘Verzoeknummers voor India’. Dat is een gezamenlijke actie om zoveel mogelijk geld voor het Harense project van Terre des Hommes bij elkaar te brengen. En dat is gelukt!

Er kwam op die vrijdag een bedrag van € 1.650,25 binnen! Hareners hartelijk bedankt!

Haren FM in de ether en op de kabel vanuit de ijssalon van Intermezzo.

Op vrijdag 10 december zendt Haren FM gedurende de gehele middag en een deel van de avond uit in de Harener dorpskom. Vanuit de IJssalon van Intermezzo aan het Raadhuisplein wordt veel muziek gedraaid en worden bekende (en minder bekende) Hareners geïnterviewd over hun betrokkenheid met het Terre des Hommes-project. Het publiek kan gedurende de gehele uitzending (14.00-21.00 uur) plaatjes aanvragen en zo men dat wil, zelf aankondigen. Elk verzoeknummer kost 5 euro of 1 Stater, ter plaatse te voldoen.

Zendtijd voor clubs en bedrijven
Sport- en andere clubs kunnen ‘zendtijd kopen’ om reclame te maken voor hun vereniging. Per uitzending kost dat 25 euro.
Harense bedrijven mogen komen vertellen waarom zij het Terre des Hommes-project willen ondersteunen. Zo’n uitzending kost 50 euro.
Alle inkomsten komen aan het project ten goede.

Schoollokalen in Goa
De gemeente Haren ondersteunt dit initiatief van harte. Gedurende het gehele jaren zijn er al acties gevoerd die de bouw van drie lokalen bij een bijzondere school in Goa in West-India mogelijk moet maken. Het gaat om een school waar kinderen uit de armste gezinnen onderwijs krijgen en beschermd worden. Vooral deze kinderen zijn zeer kwetsbaar en lopen een grote kans om via kinderarbeid en prostitutie uitgebuit te worden.

Jornan Sieling hielp zijn vader, wethouder Theo Sieling, mee om de marathonuitzending van Haren FM te openen.


14.00 – 21.00 uu
Loco -Burgemeester Theo Sieling zal de uitzending om 14.00 uur openen. Burgemeester Mark Boumans zal in de loop van de avond te gast zijn. Wethouder Ontwikkelingssamenwerking Annalies Groot is gevraagd om de uitzending tegen 21.00 uur af te sluiten. Direct aan het einde van de uitzending zal de totale opbrengst van deze actie worden bekend gemaakt. De gehele uitzending zal live vanaf het Raadhuisplein en tijdens de wekelijkse warenmarkt te volgen zijn.

Ook per e-mail zendtijd aan te vragen
Via haren850@gmail.com kunnen Harener clubs en Harener bedrijven ook vooraf een plekje reserveren om in de uitzending te komen. Men dient dan tegelijkertijd de 25, resp 50 euro te storten op bankrekening 570511135 tnv Stichting Viering Nationale Feestdagen Gemeente Haren ovv "Haren FM”.
Hareners die op die manier een plaatje willen aanvragen, dienen

 

 

 Laatste wijziging:

12 december 2010

 

Wethouder Annalies Groot doet een gemeentelijke donatie.

 

Burgemeester Mark Boumans door Haren FM geïnterviewd.


  Zie ook foto expositie