Pagina’s uit de fotoroutebeschrijving

voor de fietsers

Fototoertocht voor fiets en scootmobiel

Er zijn afgelopen jaar honderden foto´s gemaakt om een route voor een fotofietstocht en een scootmobieltoertocht door de gemeente Haren te maken.

De foto´s zijn in een boekje samengebracht en vormen samen een route die gefietst kan worden. Volg de richting waarnaar de foto is gemaakt en u maakt een mooie tocht door de gemeente Haren.

Fietsers

De fotofietstocht is ongeveer 32 km. lang met als startpunt horecazaak Intermezzo op het Raadhuisplein in Haren (Rijksstraatweg 152).

 

Scootmobielers

Speciaal voor de groep scootmobielers is er een wat kortere route ontwikkeld vanwege de beperkte actieradius van een scootmobiel. Met deze tocht komt de organisatie tegemoet aan de wens van veel scootmobielers. Veel fietstochten zijn ongeschikt voor scootmobielers omdat de accu van de scootmobiel onvoldoende capaciteit heeft voor een lange tocht.

De tocht voor de scootmobielers start ook vanaf Intermezzo en is ongeveer 12 km. lang.

 

Pagina’s uit de fotoroutebeschrijving

voor scootmobielers

De tochten kunnen het hele jaar door op ieder gewenst tijdstip gereden worden. U krijgt een boekje waarin de route staat beschreven en beschrijvingen van historische plaatsen in de gemeente.

De tochten zijn op verzoek van de stuurgroep Haren 850 ontwikkeld en uitgegeven door Jan Derk Sluurman.Laatste wijziging:

22 augustus 2010